Termékeink

Immobiliser

•   3 körös indítástiltás (gyújtás, üzemanyag, indítómotor)
•   automatikus önélesedés gyújtás levétele után
•   2 db transponderes kódkulcs (max.: 3 db használható)
•   állapot visszajelzés LED-del és hangjelzéssel
•   szervizüzemmód
•   azonosíthatatlan bekötés (csak fekete vezetékek)

313

Ára beszerelve: 40.640 Ft.

 NO JACK automata rablásgátló

A gépjármű-védelmi berendezés elsődleges feladata:
Rablás esetén a jármű motorjának időzített leállítása biztonságos körülmények között, hatékony lopás elleni védelem a magára hagyott jármű esetében.
A rendszer két részből áll:
A gépjárműbe szerelt központi egység beleértve a vevőrészt, valamint a rádiófrekvenciás jeladót.
Amennyiben a tulajdonos a gépjárművében tartózkodik vagy annak közvetlen közelében, úgy a központi egység felismeri a jeladótól automatikusan jövő dekódoló jeleket, és nem élesedik be. Az aktiválás minden egyes jelsorozat után 120 másodpercig marad érvényben. Amennyiben ez időn belül nem érkeznek újabb jelsorozatok a jeladótól, úgy 2 perc késleltetés után a központi egység beélesedik. A jeladó kizárólag a központi egység hatástalanítására szolgál, a beélesedés automatikusan történik.

Rablásgátló

Akciós ár miatt érdeklődjön.
Meta M43

közelítőkártyás indításgátló, rablásgátló funkcióval
Működési leírás:
-Az M43 egy automatikus élesedésű rablásgátló készülék, amely
mind közelítőkártyával, mind elektronikus kulccsal is működtethető.
-A készülék a rablásgátló állapotban a motorblokkolással
párhuzamosan a gépkocsi  irányjelzőit is működteti.
A biztonságos működés érdekében a közelítőkártyát tartsa minden
esetben magánál, sohasem a gépkocsiban.
-Az immobiliser-nél nincs elem, nincs rádiófrekvenciás zavar, de minden indításnál érinteni kell. No Jack teljesen automata, “beszél”, örök garancia, elemes jeladó (kb 2 év működés 1 elemmel) rádiós. M43 automata, elemes jeladó (kb 1 év működés 1 elemmel) rádiós.

m43

Ára beszerelve: 69.850 Ft.

 A VOLF 4 Digital Car Alarm

– a rendszer élesítése, hatástalanítása az autó gyári távvezérlőjével történik
– rablás és illetéktelen használat elleni védelem
-deaktiválás kártya+tasztatúra
-ajtók,motortér, csomagtér védelem
-ultrahangos belsőtér védelem
-riasztás esetén értesítés sms-ben és hívással, akár négy telefonra
-riasztáskor pontos hely meghatározás (Google maps), autó állapotának jelentése
Sim kártya nem tartozék

Rhino CAN03 can-bus 

-1 körös indítástiltás beépített relével (1 áramkört szakít meg az autóban, így szabotázsvédett, ha széthúzzák a csatlakozót, vagy elvágják a vezetéket, akkor is blokkol)
-lehetőség van 2. ponton is blokkolni az autó indítását

(opcionális)
-összes ajtó- motor- csomagtér nyitásra riaszt (A beszerelés díja tartalmazza a motor és csomagtér ajtók nyitás érzékelővel való ellátását is amenyiben azt a jármű nem tartalmazza)
-nagy fényerejű visszajelző led
-indexek villogtatása riasztáskor (index vagy helyzetjelző betörésével és/vagy zárlat létrehozásával nem lehet kiiktatni a riasztót)
-központizár zárás gyújtásadás után (ha ez a funkció be van kapcsolva  a gyújtás ráadása után 5s-el lezárja a központi zárat ésa gyújtás levétele után azonnal kinyitja azt)
-csomagtérnyitás élesített riasztónál (Ha a gyári távirányítóval történik a csomagtér ajtó kinyitása bekapcsolt riasztó mellett abban az esetben a készülék figyelmen kívül hadja az ultrahag és a csomagtérajtó jelét. Az ajtó becsukása után újra éles a riasztó ezekre a bemenetekre is )
-kikapcsolható belsőtér védelem (Amennyiben pl.kutyát szeretne hagyni az autóban modjában áll úgy bekapcsolni a riasztót, hogy a belsőtérvédelem nem müködik a következő gyújtás ráadásáig)
-nyitott ajtóra való figyelmeztetés (ha nyitva maradna egy nyilászáró és nem veszi azt észre a készülék figyelmeztet)
-riasztási memoria (ha a távollétünkben a riasztó megszólalna, azt a készülék a riasztó kikapcsolásakor jelzi nekünk, valamint azt is megtudhatjuk mi volt a riasztást kiváltó ok)
-rablásgátlás (ezzel a funkcióval meg tudjuk magunkat védeni ha az autót a piros lámpánál oly módon probálják eltulajdonítani, hogy kényszerítenek az autó elhagyására)
-vészkikapcsolás és szervíz üzemmód (lehetőség van a riasztó teljes kikapcsolására ha a távirányítóban lemerült az elem, vagy ha szervízbe leadjuk az autónkat és nem szeretnénk a rablásgátló rejtett nyomógombját megmutatni)

2668654_big

 Ára: 43.180 Ft

 Bury cc-9048 telefon szett

GSM kihangosítás 2 hangszórón! Fix beépítésű (beépítést igénylő) autós Bluetooth mobiltelefon kihangosító egység, akár két telefon egyidejű csatlakoztatásával (Multipoint), rádió némítással, A2DP zenelejátszással. Támogatja a mobiltelefonok hangvezérlő funkcióit. Tökéletes hangminőség a jármű hangrendszernek köszönhetően. A készülék szoftvere könnyedén frissíthető.

index

Teljes szett Ára: 30.480 Ft

No Jack elem (Renata CR2477N) 

CR2477N